Het ontstaan van de activiteiten in Andijk

Even voorstellen:

Ik ben Annet Mantel – van Dokkum (Zus van Marius van Dokkum)

Graag vertel ik over onze activiteiten ….                                                                                           

Het begon in 2011 met een expositie van originele werken van broer Marius in Andijk, waarvan mijn man en ik dachten dat het éénmalig zou zijn. Tot onze grote verrassing kwamen er zoveel mensen op deze expositie, waardoor we hebben besloten om in de zomermaanden deze traditie jaarlijks te houden. Omdat we van activiteiten houden, zijn mijn man en ik ook op beurzen gaan staan voor de verkoop van puzzels, kaarten, boeken, kalenders en reproducties van Marius zijn artikelen. Inmiddels was in 2012 ook de website van advedi.nl een feit geworden.

In 2014 ben ik gestart met de lezingen over Marius zijn werk. Dat hier héél veel belangstelling voor was, hadden we ook niet kunnen indenken! We hebben groepen uit het hele land mogen ontvangen in ons pand. De lezingen werd mijn grootste passie! Het was altijd hilariteit, omdat er zoveel te vertellen valt over Marius zijn schilderijen!